(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
ZAPEČENÉ ARTYČOKY S PARMEZÁNEM
Potřebné ingredience
1 sklenička sterilovaných artyčoků (mají např. v Intersparu), česnek, majonéza, parmezán.
Postup přípravy
Recept mám ze studijního pobytu od jedné kanaďanky a na párty se po něm mohli všichni utlouct :-)
Artyčoky nakrájíme nadrobno, smícháme s prolisovaným česnekem, majonézou a najemno nastrouhaným parmazánem a dáme do rozpálené trouby zapéct podle množství cca 15 minut (peču na 200 na horkovzduch).
Podáváme ještě teplé s čerstvě rozpečenou bílou bagetou - každý si ulamuje a nabírá v míse - ale chutná i zastudena.
Je to delikatesa, dobrou chuť :-)
Artyčoky nakrájíme nadrobno, smícháme s prolisovaným česnekem, majonézou a najemno nastrouhaným parmazánem a dáme do rozpálené trouby zapéct podle množství cca 15 minut (peču na 200 na horkovzduch).
Podáváme ještě teplé s čerstvě rozpečenou bílou bagetou - každý si ulamuje a nabírá v míse - ale chutná i zastudena.
Je to delikatesa, dobrou chuť :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
readyangel
(upraveno)
22. 4. 2014, 22:02
Můžu se zeptat,kolik česneku,majonézy a parmezánu,aby vše bylo ve správém poměru?Děkuji.
kristyte
(upraveno)
23. 7. 2012, 20:25