(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Langoše
Potřebné ingredience
80dkg hladké mouky,2 žloutky,4 dcl mléka,2 polévkové lžíce oleje, 6dkg droždí (já používám pouze instantní a toho jsem dala 6 čajových lžiček),lžička soli,kmín dle chuti
Postup přípravy
těsto dobře kyne,na detailní fotografii je po necelých dvou hodinách kynutí,mám ho vyzkoušené že lze uchovávat i v ledničce (tj. postupně odebírat),my máme nejraději s česnekem (utřu česnek se solí a přidám trochu vody a tímto potírám usmažený langoš),kečupem a sýrem ale jsou dobré třeba s marmeládou,kakaem nebo se zakysanou smetanou
takto dobře vykynuly
usmažené langoše
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
veri
(upraveno)
30. 11. 2011, 16:00
Jdu do nich . Hezký večer a dík za inspiraci
Bakulča
(upraveno)
3. 7. 2011, 14:54
vypadají lákavě. kolik jich asi z této dávky je?
Štěpula
(upraveno)
3. 7. 2011, 15:05
@Bakulča
Hani,bylo jich asi 15 o průměru přibližně 20cm ale dělám je dost vysoké,mám je tak ráda.Takže kdo jich chce z dávky víc,může dávat méně těsta