Valdická brána v Jičíně
Potřebné ingredience
Mramorový korpus dle Dáši (onasi) ID 9782 , světlý a čokoládový pudingový krém, marcipán na potažení dle Zdenka R. (aero-orion) ID 79855
Postup přípravy
váha 3kg, rozměry 49x22x7cm (v růžku předloha)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Spolek holek
(upraveno)
1. 7. 2011, 13:11
Jako jičíňák říkám super
nahlásit
Česťa kuba
(upraveno)
30. 6. 2011, 13:56
to je krása
nahlásit
monikahor
(upraveno)
30. 6. 2011, 13:56
Jsem si říkala, že mi je ta věž nějaká povědomá a ona je to "Jičínská". Moc pěkné!
nahlásit