(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
* * * HRK HRK BUCHTA * * *
Potřebné ingredience
Těsto: • 30 dkg hl. mouky • 30 dkg cukru • 1 vejce • 2 vrchovaté lžíce povidel (nechat povolit v mikrovlnce) • 4 lžíce oleje • 1 lžička sody nebo prdopeč • asi ½ l mléka – dle potřeby Krém: • 3 malé kompoty nebo 1 velký (mandarinky, meruňky, broskve, jahody…) • 5 lžic cukru • 3 smetany ke šlehání • 3 pudinky Olé bez vaření s van. Příchutí • 1 hořká čokoláda
Postup přípravy
Těsto: Vše smícháme dohromady a nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech.
Krém: Kompot i se šťávou, cukr, smetanu a pudinky dáme do nádoby s víkem. Nádobu uzavřeme víkem a třepáme tak dlouho, dokud není krém tuhý. Trvá to jen chvilku a je to slyšet. Krém rozetřeme na vychladlý korpus a postrouháme čokoládou.
Krém: Kompot i se šťávou, cukr, smetanu a pudinky dáme do nádoby s víkem. Nádobu uzavřeme víkem a třepáme tak dlouho, dokud není krém tuhý. Trvá to jen chvilku a je to slyšet. Krém rozetřeme na vychladlý korpus a postrouháme čokoládou.
mňamózní :-))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé