(recept
si oblíbilo 27 návštěvníků)
Tatarák
Potřebné ingredience
pro 2 osoby - 15 dkg hovězího zadního bez šlach (2x přemleté), cibule, 1 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíce kečupu, 1 lžíce worčestrové omáčky, 1 žloutek, sůl, mletý pepř, 1/2 lžičky sladké mleté papriky, starší chleba a česnek na topinky, olej
Postup přípravy
Maso smícháme s najemno nakrájenou cibulkou, žloutkem, hořčicí, kečupem, worčestrovou omáčkou, ochutíme solí, pepřem a sladkou papriku. Dáme vychladit do ledničky.
Na oleji si osmazíme topinky ze staršího chleba, potřeme prolisovaným česnekem smíchaným se solí, nakonec pomažeme tatarákem.
Na oleji si osmazíme topinky ze staršího chleba, potřeme prolisovaným česnekem smíchaným se solí, nakonec pomažeme tatarákem.
Na topinky použijte starší chleba, do čerstvého by se nasáklo hodně oleje.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
sadie
(upraveno)
4. 12. 2011, 10:31
Tatarák se snad dělá z pravé svíčkové a ne ze zadního....
BIGSTAR
(upraveno)
8. 2. 2012, 15:06
@sadie
No vždyť si tam můžete dát maso, jaké chcete. Taky tu nepíšu, že je to pravý tatarák....
sieta
(upraveno)
6. 7. 2011, 21:20
Tak jsem ho dnes udělala poprvé, akorát jsem nedala žloutek,ale konzistence byla dobrá i bez něj a taťka si chrochtá, tak se povedl
Janžurka
(upraveno)
29. 6. 2011, 13:27
To sed dělá,kojícím maminkám,totok!!!!
hagrid
(upraveno)
29. 6. 2011, 12:52
hned HNED !!! bych si taky dala tataráček prostě miluju
evicela
(upraveno)
29. 6. 2011, 12:41
Já slintám jen to čtu, tatarák zbožnuju ale salmonelu jsem měla 2x , tak nic, no
helša
(upraveno)
29. 6. 2011, 12:33
Ježiši mňam.... to miluji Si asi taky brzy udělám
Gosha
(upraveno)
26. 6. 2011, 23:22
Ježíš to bych si dala! Až mi sliny tečou
bubík4
(upraveno)
25. 6. 2011, 22:46
miluju tatarák!!!!!!!!!!!!!!!!!!
akin77
(upraveno)
26. 6. 2011, 14:21
@bubík4
Já taky!!! akorát dávám přednost jednoduchému receptu jen pepř sůl žloutky worcester cibule, mňam!