(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Pštrosí vejce

Potřebné ingredience
- netučné hovězí maso - česnek - vejce syrová - vejce vařená na tvrdo - voda - sůl - pepř - polohrubá mouka - mletý kmín - majoránka
Postup přípravy
1) Netučné hovězí maso nameleme hodně na jemno
- přidáme syrová vejce, trochu vody, trochu polohrubé mouky, sůl, čerstvě namletý pepř 4 barev, majoráku, mletý kmín, česnek a sůl a důkladně promícháme
2) Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme
3) Vezmeme kousek mletého masa, do kterého "zabalíme" jedno vejce na tvrdo.
4) Takto zabalená vejce poskládáme na pekáč, podlejeme trochou vody a pečeme.
5) Pro zlepšení chuti můžeme pekáč vyložit slaninou a na slaninu položit vejce a péct.
- přidáme syrová vejce, trochu vody, trochu polohrubé mouky, sůl, čerstvě namletý pepř 4 barev, majoráku, mletý kmín, česnek a sůl a důkladně promícháme
2) Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme
3) Vezmeme kousek mletého masa, do kterého "zabalíme" jedno vejce na tvrdo.
4) Takto zabalená vejce poskládáme na pekáč, podlejeme trochou vody a pečeme.
5) Pro zlepšení chuti můžeme pekáč vyložit slaninou a na slaninu položit vejce a péct.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé