Hello Kitty č.3
Potřebné ingredience
Mramoráček podle Dáši V., tvarohová šlehačka, pravý marcipán, WI
Postup přípravy
první dortík na kterém jsem vyzkoušela pravý marcipán. Je skvělý. A já byla ráda, že jsem mohla udělat dortík pro Tinku, naši malou skvělou kamarádku :-)
Váha cca 2kg
Váha cca 2kg
..
Tinka - oslavenkyně, ta už nepomalovaná :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
tasmanka
(upraveno)
21. 6. 2011, 18:18
Katuš B.
(upraveno)
22. 6. 2011, 13:54
@tasmanka
liba1963
(upraveno)
19. 6. 2011, 12:32
Krááááásná Kittynka!!!
Katuš B.
(upraveno)
19. 6. 2011, 17:11
@liba1963
Liba díky
žabada
(upraveno)
18. 6. 2011, 22:16
je nádherný
Katuš B.
(upraveno)
19. 6. 2011, 17:10
@žabada
Díky
bambus
(upraveno)
18. 6. 2011, 19:24
Ten je kráásnej
Katuš B.
(upraveno)
19. 6. 2011, 17:09
@bambus
Díky
Zuzikk
(upraveno)
18. 6. 2011, 17:31
Teda ta je moooooc povedená!!! a i ta podkladovka fialová je nádherná!!! No te´d mám brouka v hlavě kterou udělat!!
Katuš B.
(upraveno)
19. 6. 2011, 17:09
@Zuzikk
Zuzi naštěstí to bylo pro dcerku kámošky, tak jsem ji ukecala, jestli nemůže být aspoň jiná barva a pak i jinou Kittynku
Zuzikk
(upraveno)
20. 6. 2011, 19:48
@Katuš B.
Náhodou ta fialová je super!!! Je to klasika gelovka Wltonka violet?? díky
Katuš B.
(upraveno)
20. 6. 2011, 20:53
@Zuzikk
jj gelovka fialová, akorát jak jsem to dělala z pravýho marcoše, tak se hold muselo víc máknout se zapracováním a pomáhal mi i manža. Mám ale něco se zápěstím, tak toho tolik neumačkám, jinak si myslím, že by to mělo jít v poho
Zuzikk
(upraveno)
21. 6. 2011, 16:10
@Katuš B.
myslíš že to udělá jinou fialovou v K2????? Mě se teda né jednou stalo že mi fialová gelovka Witon o dost změnila barvu...dá se říct že šla do modra taková "vybliá" modrá:o(((( Proto mě tahle zaujla jaká je krásná výrazná! Díky pa
Katuš B.
(upraveno)
21. 6. 2011, 17:53
@Zuzikk
Zuzi já K2 nikdy doma neměla, takže netuším, je pravda, že napřed to šlo jakoby do šeda, ale pak jsem to riskla, ještě přidala, manža zahňácal a bylo to OK
Zuzikk
(upraveno)
21. 6. 2011, 18:22
@Katuš B.
No možná to prubnu:o))) Teda nejdřív musím hodit doraz zda to chtějí:o))) A můžu ještě wotravovat, co používáš za krémy do dortu a pod potah?? Hledám nové inspirace......klidně jestli chceš mi to hoď do vzkazu jen. Já dělám jen krém pudinkoý s máslem a už je to trochu nuda:o(( Moc děkuji
Katuš B.
(upraveno)
21. 6. 2011, 20:10
@Zuzikk
Zuzi tajemství to není, dělám nejvíc tvarohovou šlehačku a nebo čokoládovou a pod potah jen ušlehám máslo a cukr a k tomu trošku marmelády nebo nutelky ) Písnu ti ještě vzkazík.