(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Kefírová bábovka
Potřebné ingredience
350g cukru krupice, 2 vejce, 350g polohrubé mouky, 1 sklenici oleje (250ml), 400ml kefíru, 2 lžičky jedlé sody nebo 1/2 prášku do pečiva, kakao
Postup přípravy
Nejdříve vyšlehejte cukr s vejci, aby byla bábovka hezky nadýchaná. Poté přidejte mouku, PRDOPEČ, kefír a olej a promíchajte. Vlijte 2/3 směsi do vymazané bábovkové formy, do zbytku vmíchejte kakao a vlijte na zbytek těsta. Pečte na 160 C po 45min (záleží ale na vaší troubě, já vždy zkouším těsto párátkem).
Dobrou chuť. Gábi
Dobrou chuť. Gábi
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé