(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
JAK NA "SRAŽENÝ KRÉM"
Potřebné ingredience
krém
Postup přípravy
občas se Vám stane, že se při vymíchávání krém tzv. srazí. Co stím?
Na chvilku asi tak jednu otáčku dám do mikrovlnky, a pak skusím našlehat znovu, když to nepomůže dám do mikrovlnky ještě na chviličku a znovu šlehám. A krém je perfektní.
Na chvilku asi tak jednu otáčku dám do mikrovlnky, a pak skusím našlehat znovu, když to nepomůže dám do mikrovlnky ještě na chviličku a znovu šlehám. A krém je perfektní.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
JanaSL.
(upraveno)
20. 7. 2019, 9:21
díky za radu , super nápad bojovala jsem se sraženým krémem na medovník už jsem ho chtěla vyhodit a dělat jiný
eisnerka
(upraveno)
18. 12. 2018, 11:56
rada nad zlato právě se mi povedl kávový krém na cukroví napodruhé super rada,díky moc Helena
laskonka333
(upraveno)
28. 2. 2015, 14:08
hana4711
(upraveno)
20. 12. 2012, 12:07
Tisícerééé díky, Jaruško .!!!!!!!!! Už jsem přemýšlela, že musím nakoupit na nový krém , ale internet je prostě bez chybičky . Děkuji moc za dobrou radu!! Krásné vánoce , Hanka.
SilvieH
(upraveno)
28. 1. 2012, 14:37
Také moc děkuji, chtěla jsem použít krém ze včerejška a po vyndání z ledničky byl úplně sražený a mikrovlnka opravdu pomohla. Díky
domuska
(upraveno)
20. 12. 2009, 20:25
Jarusko, dekuji, dekuji, dekuji!!!!! Skoro tady brecim stestim, dala jsem si strasne prace s rohlicky, na ktere jsem chtela dat karamelovy krem, ktery byl nejdriv strasne ridky - tak jsem pridala maslo a srazilo se mi to...tak jsem to nechala parkrat otocit v mikrovlnce a vyshlehala - a krem je nadherne hladky! Jsem opravdu stastna, ze to moje patlani neprislo vnivec! Vubec jsem netusila, ze se to da vubec zachranit! Moc Vam dekuji a preji ty nejkrasnejsi Vanoce!
saraha
(upraveno)
26. 9. 2009, 15:59
Super tip....právě jste mi zachránila karamelový krém na dort krteček. Mocinky děkujíííííííííííííííííííííííííí
alimama
(upraveno)
13. 12. 2007, 21:45
Tohleto si určitě zapíšu - člověk nikdy neví.. Taky mám jeden tip - do sraženého krému všlehat asi lžíci oleje - přilívat pomaloučku, jako když se dělá majonéza - u některých druhů krémů to funguje. A když už nepomůže vůbec nic, vzít nové máslo nebo Heru (aspoň 12dkg), vyšlehat a po lžičkách přidávat ten zdrcnutý krém - to funguje stoprocentně, akorát když člověk nejvíc spěchá, tak je to pořádná zdržovačka.. Pečení zdar!
KOFI
(upraveno)
13. 12. 2007, 22:01
@alimama
To jsou pro mě novinky Já vždycky rozpustím kousek tuku a vařící postupně přilívám do sraženého krému, který stále šlehám- za chviličku je krááááásně hladký a je to hned
Lukrato
(upraveno)
13. 12. 2007, 21:34
Jééé, tak to moc děkuji za tip - já jsem krém vždy úplně nahřála ve vodní lázni, ale pak jsem musela několik hodin čekat, než zcela vychladne...Až se mi zase někdy nebude dařit, určitě vyzkoušííím !!! Díky !!!
Štěpula
(upraveno)
1. 3. 2015, 20:58
@Lukrato
Také jsem zvyklá sražený krém nahřávat ve vodní lázni,šlehám ho ale při zahřívání v lázni a jakmile se krém spojí,vyndám z lázně a ještě chvilku šlehám