(recept
si oblíbilo 40 návštěvníků)
Troubový guláš
Potřebné ingredience
1 až 1,5 kg masa hovězí nebo vepřové,nakrájet,3-4 velé cibule nakrájet na drobno,5 stroužků česneku nasekat,2 lžičky gulášové koření,3 lžičky sladké papriky,1 lžička pálivé papriky,3 polévkové lžíce solamylu,2 kostky masoxu,1 rajčatový protlak,sůl podle chuti,0,75 až 1 litr vody
Postup přípravy
podle chuti můžeme přidat čerstvou papriku,kozí rohy nebo feferonky.Vše vložíme do pekáče přiklopíme a dáme do trouby vyhřáte na 250 stupnů.Pečeme hodinu až hodinu a půl když máte vepřové maso, a 1 a půl-2 hod. když máte hovězí maso.
V žádném případě neotvíráme a nemícháme a už vůbec nečumíme dovnitř:-)))
V žádném případě neotvíráme a nemícháme a už vůbec nečumíme dovnitř:-)))
dělala jsem poprvé a už jiný nedělám tento je fakt moc rychlá práce a hlavně moc výbornej guláš,můžete k tomu hous.knedlím a nebo i s chlebem:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
HLilith
(upraveno)
10. 6. 2015, 14:37
Dobrý den, včera jsem dělala Váš gulášek z hovězího krku Dnes je úplně nejlepšíííí Máme "línou" troubu, takže jsem pekla 3 hodiny, ale stojí to za to, masíčko se úplně rozsejpá Recept jsem si i trochu pozměnila, nalila jsem tam celé pivo a pak doplnila vodou, bylo to tak půl napůl + přidala dost majoránky a trochu kmínu... No je to úplná báseň a ta konzistence a barvička, no úplně super Jiný už dělat myslím nebudeme Moc děkujeme za skvělý recept
chucky 1111
(upraveno)
18. 4. 2015, 13:12
Tu vodu teplou?
Frídička
(upraveno)
11. 3. 2012, 14:12
Dnes jsem dělala k obědu, gulášek byl výborný, všichni si šli přidat, nic nezbylo. Byla to velká dobrota bez práce .
Ketrin88
(upraveno)
5. 3. 2012, 19:39
lepší guláš jsem nikdy nejedla a všem moc chutnal a bylo ho málo
romitka
(upraveno)
12. 1. 2012, 20:58
děkuji za jednoduchý super receptík.Mám takovej zvláštní dobrej hrnec a v něm se nic nepřipaluje,píšu to proto,že jsem měla guláš v troubě skoro 3 hodiny a bez problémů.Je to mňamka,takže díky!
rapro
(upraveno)
5. 1. 2012, 20:46
Tak dnes jsem vyzkoušela gulášek a opravdu nemá chybu Určitě budu dělat častěji recept už mám vytištěný děkuji za recept
Nezbytné maličkosti
(upraveno)
3. 8. 2011, 14:17
Děkuji za vynikající recept po guláši se u nás jen zaprášilo jiný už dělat nebudu mějte se hezky
helca73
(upraveno)
27. 8. 2011, 22:04
@Nezbytné maličkosti
i já jsem si říkala když jsem tenhle zkusila už jiný guláš nedělám
weveruska
(upraveno)
22. 7. 2011, 14:11
Děkuju za super recept Heli. Manžel je gulášomilovník a taky je to jedno z mála jídel, které ho baví vařit, ale je to vždycky na dlouho. Kdežto s Vaším receptem to měl za chviličku a skoro bez práce. Chuť super, akorát příště budeme muset míchat, protože i přes dodržení veškerých teplot a celého postupu se nám malinko připálil. A ještě jsme si říkali, že ho vylepšíme kapkou piva. Jo a byla jsem taky překvapená, že nebylo potřeba dosolovat, asi ten bujón a gulášové koření udělají svoje. Tak díky, V. P.S. Máte ho krásně naservírovaný, z toho množství troubových gulášů tady na MMB se nám jedině na ten Váš sbíhaly sliny.
helca73
(upraveno)
27. 8. 2011, 22:03
@weveruska
děkuji moc a jsem ráda že i vám moc chutnal
lidare
(upraveno)
12. 6. 2011, 22:18
krásná krmě