(recept
si oblíbilo 23 návštěvníků)
***HOVĚZÍ S KEDLUBNOVO-MRKVOVOU OMÁČKOU***
Potřebné ingredience
Hovězí karé, cibulka, olej, 1 kedlubna, 2 středně velké mrkve, sůl, 1 dl smetany 10%.
Postup přípravy
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme na malé kousky nakrájené hovězí maso a dusíme. Když je hovězí maso na půl udělané, přidáme k němu na drobno nakrájenou kedlubnu a mrkev. Podléváme vodou a takto dodusíme do měkka. Vyjmeme maso a zeleninu umixujeme do hladka s vydušenou šťávou z hovězího masa. Přidáme na zjemnění deci smetany a maso vrátíme do omáčky. Většinou není třeba ani přisolovat.
Podáváme s bramborem a nebo s těstovinami.
Podáváme s bramborem a nebo s těstovinami.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kudrlinkaV
(upraveno)
28. 1. 2012, 14:03
Dobry den Jitko tak jsem dneska dělala podle vašeho receptu malé obidek a moc si pochutnala a ne jen chutnalo cele rodince Děkuji za inspiraci a mějte se krasne
Marzogato
(upraveno)
31. 1. 2012, 20:24
@kudrlinkaV
Díky, jsem moc ráda, že jste si pochutnali .