Pro kronikáře
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus,višňový gel,čokoládový krém,pravý marcipán,váha 5,20 kg.
Postup přípravy
Děkuji za inspiraci zde na MMB.
xx
xx
xx
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
navia
(upraveno)
26. 7. 2011, 21:33
Jé..svět je malej, pokud se nepletu, tak oslavence bych měla znát Jinak dort je parádní... Jsi machr, projela jsem teď tvoje dortíky a všechno je nádherná, čistá práce, hrany dortů jak když "střelí"... já s tím pořád bojuju
Beruška46
(upraveno)
26. 7. 2011, 22:25
@navia
Ivčo,to je ten tvůj ?? Já oslavence neznám,moje kámoška si ho nechala u mě pro něj udělat ,prý se líbil.No,nechval moc,není to je ještě tak,jak bych chtěla,chyby se na dortech najdou,pak musím maskovat a rovné hrany ?to ještě musím pilovat ...
navia
(upraveno)
27. 7. 2011, 13:58
@Beruška46
Ne, to ne , ale je to letitý kamarád no ted už spíš známý
federka
(upraveno)
11. 6. 2011, 15:48
Ivi,tak to je velká parádička .Naprosto dokonalé pero ,pergamen a vůbec všechno kolem
Beruška46
(upraveno)
12. 6. 2011, 9:31
@federka
Radu,díky moc . Pro chlapa jsem vždycky bezradná,kytičky mě k tomu moc nejdou,tak jsem vzala za vděk knihou od Ivči
cherba
(upraveno)
9. 6. 2011, 21:46
senzační prácička. Jen vzít pero a psát další kapitoly
Beruška46
(upraveno)
12. 6. 2011, 9:30
@cherba
Jojo,kronikář může pokračovat ,díky moc
(Gabriška)
(upraveno)
9. 6. 2011, 19:17
Moc povedená kronika Listina a pero jsou pravdu vydařené
Beruška46
(upraveno)
12. 6. 2011, 9:30
@(Gabriška)
Gábi,byla to rychlovka a mě nic nenapadalo,tedy se nedivím,tak jsem hledala inspiraci zde a děkuji moc