(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Fazolový kotlík-děkuji Ivulince
Potřebné ingredience
Suroviny: 450 gr vepřového masa, 400 gr červených fazolí, 250 ml červeného vína, 3 větší cibule, 5 stroužků česneku, 2 pol. lžíce oleje, 1 malý rajčatový protlak, 2 červené papriky, 1 lžička kmínu, 1 lžička majoránky, 1 kostka masoxu, sekaná petrželka
Postup přípravy
Postup
Fazole přes noc namočíme do vody, pak vodu slijeme, zalijeme vínem a vaříme 10-15 min.
Maso nakrájíme na kostky, orestujeme na oleji, přidáme nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, protlak, fazole i s vínem, kmín, majoránku, masox, papriku nakrájenou na proužky, osolíme a dusíme doměkka. Není třeba ničím zahušťovat.
Podáváme ozdobené kolečky cibule a sekanou petrželkou.
Jako příloha se hodí chléb
Fazole přes noc namočíme do vody, pak vodu slijeme, zalijeme vínem a vaříme 10-15 min.
Maso nakrájíme na kostky, orestujeme na oleji, přidáme nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, protlak, fazole i s vínem, kmín, majoránku, masox, papriku nakrájenou na proužky, osolíme a dusíme doměkka. Není třeba ničím zahušťovat.
Podáváme ozdobené kolečky cibule a sekanou petrželkou.
Jako příloha se hodí chléb
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé