(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
PUDINKOVÉ CUKROVÍ-SUPROVÉ I DO LISU

Potřebné ingredience
500 g hladké mouky,250 g močk.cukru,250 g másla,3 vejce,4 sáčky vanilkového pudinku(já dala čokoládové-super),1 sáček kypřícího prášku,marmeláda
Postup přípravy
Vypracujeme těsto,vykrajujeme nebo použijte lis.upečeme.vychladlé slepujeme marmeládou a pak poléváme čokoládou..Na foto jsou na pravo...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

etno
(upraveno)
12. 12. 2008, 14:49
Ztratila jsem recept na své oblíbené pudinkové cukroví a jsem ráda,že jsem našla Váš recpt.Mám upečeno,teď mě čeká slepování.Díky za recept.


nahlásit
palouk
(upraveno)
14. 12. 2007, 21:05
Já tenhle recept pekla včera a opravdu moc výborné dělala jsem jej z poloviční dávky a úplně to stačí. Všem doporučují

nahlásit

wertzuiop
(upraveno)
15. 12. 2007, 18:58
@palouk
Já je také dělala z poloviční dávky.
Jsou jemné,takové lehké,no prostě perfektní-Ty milujeme všichni


nahlásit

růžík
(upraveno)
14. 12. 2007, 20:36
Milá Maruško
, tak jsem dnes upekla Vaše pudinkové cukrovíčko, moooooc pěkně se pracuje s těstem
a při pečení se moc nerozjede
takže mooc pěkné vypadá
.Zítra naplním trvanlivým krémem ze salka
a jsem moc zvědává co tomu řekne rodinka
.Eva









nahlásit

wertzuiop
(upraveno)
15. 12. 2007, 19:04
@růžík
děkuji za pochvalu.Já jsem je letos mazala jen marmeládou,ale loni jsem je namazala obyčejným máslovým krémem a bylo to taky super.letos mám hodně cukroví z krémem,tak to musím někde vykompenzovat marmeládou a tak.Můžu vás poprosit o recept na krém ze salka?
Že bych ho taky do něčeho nacpala
Ještě jsem ho nikdy ani nejedla,tak za pokus by to stálo.Moc prosím....
Jinak všem přeji krásné Vánoce.....







nahlásit

růžík
(upraveno)
16. 12. 2007, 0:07
@wertzuiop
Letos jsem zkoušela trvanlivý :100% tuk jednu kostku 250g rozpustit ,nechat vychladnout a zašlehat plechovku salka ( krém není tak tuhý, ale na slepování cukroví akorát a prý dlouho vydrží), nebo plechovku salka vaříme ve vodě asi 2 hodiny (salko skaramelizuje ),necháme vychladnout a pak ušleháme s máslem ( tenhle krém je naprosto úžasný)
Eva



nahlásit

wertzuiop
(upraveno)
16. 12. 2007, 1:19
@růžík
Strašně moc děkuji,určitě vyskouším,myslíte,že už bych ho mohla udělat
,Vydrží do vánoc?
Děkuji Marie




nahlásit

růžík
(upraveno)
16. 12. 2007, 19:21
@wertzuiop
Podle paní od které mám recept,vydrží krém měsíc takže já včera vše naplnila a nevyšlo mi to tak jsem dělala ještě jednu dávku krému krerý mi zase zbyl
tak jsem do něk nasypala kokos a různé zbytky a udělala kuličky
obalene kokosem a jsou super
. Ať se Vám daří
. Ještě poznámečka já z krému cítila malinko ten tuk ač paní tvrdila že to salko tuk přebyje tak jsem kápla trošičku tresti a byl výborný a abych vás neuvedla v omyl, trvanlivý je ten s tukem !!!! Máslový se skaramelizovaným salkem vydrží jako každý máslový krém tedy tím plnit opravdu těsně před vánocemi:o)




nahlásit

wertzuiop
(upraveno)
16. 12. 2007, 18:25
@růžík
Děkuji,rady beru na vědomí a hned jak bude troška klidu,tak se do toho dám
,tedˇ jsem zrovinka dopekla šlehačkové cukroví na slano,tak dneska už nic dělat nebudu...ale až se do toho pustím,tak dám hned vědět,jak to dopadlo....










nahlásit