Instatní ajurvédská kávovina
Potřebné ingredience
Garnicia je instatní ajurvédská kávovina s podílem extraktu z rostliny Garcinia cambogia, které výrazné přispívá ke snížení tělesné hmotnosti. Ajurvédská káva garanicia je vyrobena z ajurvédské byliny garcinia cambogia. Garnicia je keř rostoucí v jihovýchodní Asii. U nás známý jako tamarid malabarský. Garnicia obsahuje hydroxicitronovou kyselinu A.H.C., která omezuje tvorbu cholesterolu LDL, ale především zabraňuje vzniku tuků a tak jsou kalorie cukrů sníženy a nejsou přeměněny na tuky. Garnicia a v ní obsažena AHC brání ukládání tuků v těle a dokáže snižovat další chuť k jídlu. Garnicie umožňuje snížení tělesné hmotnosti a snížení chuti na sladké. Dávkování: 2-3 x za den po dobu 4-6 měsíců, a to 30 min před hlavním jídlem, zejména před obědem a večeří. Návod k přípravě: 1/4 čajové lžičky (1g) bylinné směsi na 1 šálek nápoje (1,5dl). Kafe nasypeme do šálku a zalijeme vroucí vodou. Podáváme s mlékem, cukrem či medem dle chuti. Složení: ve 100g je obsaženo 88 g čekanky lékařské (Cichorium Intybus) a 12 g výtažku z byliny Garcinia (Garcinia Cambogia). Káva neobsahuje kofein.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé