(recept
si oblíbilo 95 návštěvníků)
Výborný dip k masu ( gril, minutka i smažený květák)

Potřebné ingredience
400 g zakysané smetany, 1 velká lžíce majolky hellmans, 2 kys. okurky, 1 větší cibule nadrobno, sůl, pepř, 1 lžička cukru, 1/2 lžičky vegety, pažitka nebo kudrnka ( lze obojí) , trochu nálevu z okurek a kdo rád ostřejší, přikrájí kousek kozího rohu.
Postup přípravy
Pokrájíme cibuli, okurku a bylinky na drobno a vše smícháme v misce. Zakysaná smetana lze nahradit smetanovým jogurtem typu Max. Před podáváním necháme odležet v lednici.
Dip se výborně hodí místo tatarky - grilované maso a zelenina, ale i domácí oběd s bramborem ( smažený květák, pečené masíčko.....)
Dip se výborně hodí místo tatarky - grilované maso a zelenina, ale i domácí oběd s bramborem ( smažený květák, pečené masíčko.....)

x
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé