(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Kuře alá bažant
Potřebné ingredience
1 celé kuře,sáček zelí,sůl,kmín.Jako příloha brambory
Postup přípravy
Toto jídlo je u Nás velmi oblíbené.Možná jej znáte pro ty co neznají napíšu recept.Je to fakt vynikající.
A hlavně jednoduché.
Sáček zelí vysypte do pekáčku.(nemusíte dávat žádný tuk kuřátko se dělá ve vlastní štávě) kuře osolte pokmínujte a dejte na zelí přidete trochu vody.Přiklopte druhým pekáčkem a pečte jako klasické kuře podle potřeby podlejte.Přeji dobrou chut!
A hlavně jednoduché.
Sáček zelí vysypte do pekáčku.(nemusíte dávat žádný tuk kuřátko se dělá ve vlastní štávě) kuře osolte pokmínujte a dejte na zelí přidete trochu vody.Přiklopte druhým pekáčkem a pečte jako klasické kuře podle potřeby podlejte.Přeji dobrou chut!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Klár@
(upraveno)
17. 1. 2008, 11:31
Já znám kuře ala bažant s anglickou slaninou a dopředu naložit jako divočinu-bobkový list,nové koření, pepř a jalovec,zakápnout octem.Tohle zní prudce jedle Mějte se hezky KláraM.
danima3
(upraveno)
19. 12. 2007, 16:18
jé tohle je kuře jako husa, já hledám kuře jako bažant - to je na divokém koření a vyjede mi toto no co pták jako pták no ale toto děláme už několik let a je to teda taky výborné
Mmajula
(upraveno)
16. 12. 2007, 20:10
Tak dneska jsem tuhle dobrůtku vařila k obědu, jako přílohu jsem udělala bramborové špalíky a byla to vééééliká mňamka. Díky za inspiraci Maja
Mourinka
(upraveno)
12. 12. 2007, 12:27
A přílohu knedlík?
veronika82
(upraveno)
12. 12. 2007, 20:24
@Mourinka
¨Bud knedlík nebo brambory
Hanka V.
(upraveno)
12. 12. 2007, 12:08
Tohle kuře taky milujeme Jenom tomu říkáme Kuřokačica Ono je jedno jaký je to pták, hlavně že je to táááák dobréééé