(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Haše se zeleninou a s vejci
Potřebné ingredience
400g vařeného nebo pečeného masa (vepřového, hovězího, králičího, skopového...),
50g másla,
40g cibule,
4 červené sterilované papriky,
3 lžíce sterilovaného hrášku,
sůl, trochu mletého pepře, petrželka nebo pažitka,
3 vejce.
Postup přípravy
V kastrolu na tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme umleté maso, osolíme, opepříme a krátce podusíme. Přidáme nadrobno rozsekané papriky, hrášek, přilijeme rozkvedlaná vejce. Dobře vše promícháme a dusíme až vejce kašovitě zhoustnou. Hotové jídlo posypeme pažitkou.
Příloha: vařené brambory nebo dušená rýže, příp. chléb nebo salát ze syrové zeleniny.
Dá se mazat i na teplé topinky, posypat strouhaným sýrem - k pivu.
Příloha: vařené brambory nebo dušená rýže, příp. chléb nebo salát ze syrové zeleniny.
Dá se mazat i na teplé topinky, posypat strouhaným sýrem - k pivu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé