(recept
si oblíbilo 40 návštěvníků)
♥♥♥RYCHLÉ,DOBRÉ,LEVNÉ KOKOSOVÉ ŘEZY♥♥♥
Potřebné ingredience
180g másla, 120g moučkového cukru, 6 žloutků, 2 lžíce kakaa, 240g hrubé mouky, 1 prášek do pečiva, máslo a mouka na vysypání Náplň: 6 bílků, 280g krystalového cukru, 280g kokosové moučky, 100ml pikantního džemu
Postup přípravy
Máslo smícháme se žloutky, cukrem a kakaem do pěny. Přidáme mouku s práškem do pečiva a vypracujeme těsto, které rozetřeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Povrch těsta potřeme džemem. Z bílků a cukru vyšleháme tuhý sníh a vmícháme kokosovou moučku. Kokosovou hmotu navrstvíme na džem. Pečeme v trobě 180C 25-30minut.
Pokud řezy dáme do mikrotonového sáčku vydrží ve spíži opravdu dlouho.
Pokud řezy dáme do mikrotonového sáčku vydrží ve spíži opravdu dlouho.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
plonkk
(upraveno)
21. 11. 2015, 15:48
Naprosto luxusni nemela jsem hrubou mouku, dala jsem vic polohrube testo se super rozdelava na plech vlhkyma rukama Jo a kokosu jsem mela taky o 50g min, dodala jsem poloh. moukou a super.... Nahore krasna krusticka, ktera se pri krajeni nelame a jedli jsme ho jeste trosku teply Pristi tyden udelam urcite na oslavu... Diky za recept
manhartici
(upraveno)
29. 11. 2015, 21:50
@plonkk
Soni,jsem ráda, že se podařilo...
Brambora1
(upraveno)
15. 5. 2012, 12:30
Dopoledne jsem upekla a těšila se až vychladne. Právě jsem ochutnala. Na chuť to není špatné, ale mám pocit, že toho kokosu je tam fakt moc. Dělala jsem přesně podle receptu, ale těsto mám nižší a kokosovou hmotu mnohem vyšší, než vy na obrázku. A jak je tam toho kokosu v bílku moc, tak ten pod tou vrchní krustou nedrží a vypadává při rozkrojení ven. Tak nevím "kde udělali soudruzi z NDR chybu?" .
manhartici
(upraveno)
15. 5. 2012, 13:25
@Brambora1
Báro tak to netuším. Já to také dělala podle receptu nejvyšší čas abych je tedy udělala znovu
saphere
(upraveno)
14. 1. 2012, 19:17
Moc dobrý moučník... jsem amatér ale tohle se mi fakt povedlo, chválím recept!
manhartici
(upraveno)
15. 1. 2012, 16:44
@saphere
Aneto, děkuji moc, je to dobrá rychlovka
ivevej
(upraveno)
10. 8. 2011, 19:36
dobrý večer.určitě buchtičku vyzkouším ,ale zeptím se kdy krájet buchtu,zdali hned anebo není problém ,až zchladne .ptám se kvůli tomu upečené kokosové hmoty,prívě u nějaké buchty jsem musela krájet hned za tepla,pak se to drolilo,tak nevím jak u této buchtičky .děkuji předem za odpovědi..iveta
manhartici
(upraveno)
11. 8. 2011, 19:05
@ivevej
Ivet, tady az vychladne
samuelek2008
(upraveno)
5. 6. 2011, 11:45
Tak Luci dnes sem vyzkoušela Váš receptík,kurnik tak dobrý koláč sem už dlouho nejedla-fakt VÝBORNÉ!!!Jen se mi trochu hůř roztíralo to těsto,ale zvládla sem to.Díky a určitě budu dál příležitostně péct. Jen sem se chtěla ještě zeptat,jestli místo másla můžu použít třeba Heru-co myslíte?Díky Eva
manhartici
(upraveno)
5. 6. 2011, 15:36
@samuelek2008
Dobrý den Evi to jsem ráda, můžete to zkusit, já heru apod. nepoužívám vůbec. Jinak s rozetíráním těsta jsem neměla problém, záleží asi jak se to povede mít tuhé.
EvaB.
(upraveno)
2. 6. 2011, 19:12
Dlouho už jsem nejedla tak výborné řezy snědla čtvrt pekáče Díky za receptík
manhartici
(upraveno)
3. 6. 2011, 7:13
@EvaB.
Jééé děkuji, to mne těší
žabada
(upraveno)
27. 5. 2011, 7:16
a není problém při natírání marmelády na nalité těsto? Moc si to nedovedu představit
manhartici
(upraveno)
27. 5. 2011, 7:55
@žabada
Není, těsto se nelije. Je takové tužší a těsto sem rozetřela rukou. Upečené je těsto pak vláčné.
Zrušený účet
(upraveno)
26. 5. 2011, 14:03
Ukladám, príležitostne vyskúšam, hlavne teraz sa hodia také rýchlovky
manhartici
(upraveno)
26. 5. 2011, 15:08
@
Nám také, je to super a hlavně vydrží dlouho uložené ve špajzce a nemusíme to sníst najednou