Zobrazit přihlášovací formulář

Krevetová polévka

0.0
Krevetová polévka

Potřebné ingredience

krevety, mléko, voda, vývar nebo bujon v kostce, pažitka či jiná bylinka, olivový olej, solamil

Postup přípravy

1l mléka mírně rozředěný vodou (asi 2dcl) přivedeme do mírného varu, přidáme vývar (nejlépe hovězí a slepičí na půl) nebo bujon kostku, špetku pažitky na ozdobení a krevety, nechám povařit pár minut a za stálého míchání na závěr přidáme lžíci solamylu rozpuštěného ve vodě. Polévka trvá pár minut, krevety jsou uvařené za 2-3minuty, hotovou polévku zakápneme olivovým olejem a dle chuti přidáme sojovou omáčku Kikkoman.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie