(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Žirafa
Potřebné ingredience
Korpus mramor, punčovina, krém pudinkový čokoládový, K2 Docela se sz toho vyklubal pěkný kousek....žirafa měla 4,6kg
Postup přípravy
Pečení, mazání, modela, potah, dodělání
punčovinkou modelace
potaženo
potaženo fleky
jiný pohled
jiný pohled
letecky
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
darinka30
(upraveno)
21. 5. 2011, 15:24
Zuzikk
(upraveno)
21. 5. 2011, 19:01
@darinka30
Díky
blanuse
(upraveno)
20. 5. 2011, 13:54
tedy ta je ale super
Zuzikk
(upraveno)
20. 5. 2011, 16:43
@blanuse
Blanko děkuji
liba1963
(upraveno)
20. 5. 2011, 9:02
Ta je krááááásná!!!!
Zuzikk
(upraveno)
20. 5. 2011, 9:50
@liba1963
Líbo. moc díky
chalupnicka
(upraveno)
20. 5. 2011, 8:04
roztomilá moc hezké
Zuzikk
(upraveno)
20. 5. 2011, 9:50
@chalupnicka
Děkuji
Suezie
(upraveno)
19. 5. 2011, 21:47
Má moc pěkná kukadla , hzoučké
Zuzikk
(upraveno)
19. 5. 2011, 22:45
@Suezie
Zuzi děkuji