Šunkofleky
Potřebné ingredience
uzené maso, sáček těstovin - flíčky, vejce, sůl, pepř, smetana
Postup přípravy
Uzené maso si nakrájím na kostky, smíchám s vařenými těstovinami a vše vyklopím na vymazaný plech. Dám do předehřáté trouby péct na 220 stupňů asi 15 - 20 minut. Mezitím si rozšlehám vejce s trochou smetany, osolím a opepřím a naliji na částečně zapečené těstoviny. Pak dopékám "dokřupava" asi 30 minut už na menší teplotu - 180 stupňů C.
Podávám s kečupem a jakoukoli čerstvou zeleninou.
Dobrou chuť.
Nejprve si ovařím uzené maso (z vývaru většinou dělám uzenou polévku) a nakrájím si ho na kostičky
Ve stejné době si uvařím sáček těstovin podle návodu
Smíchám si uvařené těstoviny s uzeným masem a dám na vymazaný plech. Peču v troubě na 220 st. C asi 15 - 20 minut.
Po této době zaliju těstoviny rozšlehanými vejci s trochou smetany, soli a pepře a dopékám dokřupava ještě asi 30 minut na 180 stupňů.
Takto vypadá výsledek. Podávám s kečupem a čerstvou zeleninou.
Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé