Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

pařížské dorty - z pravé těžké pařížské šlehačky

0.0
pařížské  dorty - z pravé těžké pařížské šlehačky

Potřebné ingredience

šlehačka 37% živoč, svařená dle staré recpt. na TĚŽKOU PAŘÍŽ, tmavý korpus, ozdoby

Postup přípravy

1

1

2

3

4

5

6

7

8

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jana + 2 15. 5. 2011, 14:02
me by bodl recept na korpus i na tu slehacku, z toho popisu vim kulove
Ketty 16. 5. 2011, 20:41
@jana + 2 ANO DOST JASNĚ POPISUJI ŽE RECEPTURY bohužel neprozradím je to naše dědictví
janulka44 15. 5. 2011, 13:20
Jak to myslíte svaŽená?? (zip)
ssonda 15. 5. 2011, 13:49
@janulka44 asi svařená ne-to jste nepoznala?
Ketty 16. 5. 2011, 20:41
@ssonda (Y) (clamp)
žabada 15. 5. 2011, 7:44
*-) co je těžká paříž?
Kejko 15. 5. 2011, 7:49
@žabada Také přemýšlím *-).Na pařížskou šlehačku svařím šlehačku(i když "jen"33%) s čokoládou na vaření.Ona se dá udělat i nějaká odlehčená?
Ketty 15. 5. 2011, 12:45
@Kejko klasická paříž tzv.- lehká- je šlehačka 33% svařená s kakaem a cukrem tzv.- těžka paříž- je šlehačka více % ,-je dle danného dodržení postupu svařená s kvalitním kakaem, cukrem a více% ckp-(nebo kvalitní čokoládou),-musí se dodržet danný postup a dodržet i mýchání ckp a nesmí vzniknou dokud nevychladne škraloup opravdu je to znat rozdíl při dodržení mam recepr po svém dědečkovi-mistru cukrářském -receptury s vychytanými poměry které jsou staré ještě z dob za války receptury staré cukrařiny mam ja jako rodinný dědic tohoto sladkého umění ale i ja se musím přizpůsobit době jelikož některé suroviny již nejsou bud k sehnání či už nejsou tak kvalitní co bývali za dob dědečka (child1)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie