Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

ROŠTĚNÁ NA CELERU

0.0
ROŠTĚNÁ NA CELERU

Potřebné ingredience

4 roštěnky (dělám i ze zadního na kousky) ,cibuli,půl celeru většího nebo jeden menší,sojová omáčka, olej,sůl, pepř,kmín,hl.mouka

Postup přípravy

Do kastrolu dáme na olej cibuli,orestujeme trochu do hněda,na ní dáme roštěnky (či kostky bez naklepání:-)),které jsme před tím trochu naklepali,osolili,opepřili a poprášili moukou,přidáme sojovou omáčku. Celer si nastrouháme na jemném struhadle-mělo by ho býti nastrouhaného asi hluboký talíř. A přidáme ho do kastrolu k masu,vše dusíme až do změknutí roštěnek-rychlejší je to v tlakovém hrnci a masíčko se úpně rozpadá). Na závěr zahustíme klasicky hl.mouku s
vodou - pořádně povařím nebo já nezahušťuji vůbec, zahustí to ten celer. Dochutíme sůl, pepř.

Hodí se k tomu rýže, když už je méně omáčky a zbyde maso, dávám i brambor.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie