(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Vrabci v protlaku
![Vrabci v protlaku](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/110512/19/j108588.jpg)
Potřebné ingredience
vepřové plecko: 500 g ,kmín: špetka ,sůl: špetka ,pepř: špetka ,olej na smažení: 20 ml ,cukr krupice: 1 lžička, protlak rajčatový: 1, česnek: 1 stroužek
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na větší kostky. Osolíme‚ opepříme‚ přidáme kmín a maso chvíli restujeme na rozpáleném oleji na pánvi.
Krok 2:
Potom je přendáme do pekáče a podlijeme. Pečeme v troubě při 180 °C. Když je poloměkké, přidáme rozetřený česnek a rajčatový protlak. Osladíme. Podlijeme vodou.
Krok 3: Hotové maso vyjmeme, šťávu zaprášíme hladkou moukou a krátce provaříme. Maso vrátíme zpět do pekáče. Podáváme s bramborovými knedlíky a se zelím.
Krok 2:
Potom je přendáme do pekáče a podlijeme. Pečeme v troubě při 180 °C. Když je poloměkké, přidáme rozetřený česnek a rajčatový protlak. Osladíme. Podlijeme vodou.
Krok 3: Hotové maso vyjmeme, šťávu zaprášíme hladkou moukou a krátce provaříme. Maso vrátíme zpět do pekáče. Podáváme s bramborovými knedlíky a se zelím.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/101213/13/b284140-1292242157.jpg)
kopretinaleni
(upraveno)
16. 5. 2011, 16:00
dnes jsme doma vyzkoušeli a receptík je opravdu dobrůtka. Trošičku jsme si to vylepšili pár lžícema obyčejné hořčice, než jsme dali do trouby a cukr jsem nepřidávala vůbec :o)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/101210/07/b294405-1291960857.jpg)
marcelau
(upraveno)
12. 5. 2011, 21:06
krásný talířek, mlask