(recept
si oblíbilo 41 návštěvníků)
Kuřecí maso na hořčici
Potřebné ingredience
kuřecí prsa: 500 g, hořčice plnotučná: 2 lžíce, bazalka: 1 lžíce, olej: 20 ml, cibule velká: 1, šlehačka: 200 g, jíška instantní: 1 lžička, sůl: špetka, pepř: špetka
Postup přípravy
Krok 1: Prsa naporcujeme na medailonky a naklepeme přes potravinovou fólii. Potřeme hořčicí, posypeme bazalkou a necháme odležet.
Krok 2: Na rozpáleném oleji osmažíme cibulku, ale jen dožluta, aby omáčce zůstala barva po hořčici. Přidáme maso a podlijeme horkou vodou, nalijeme šlehačku.
Krok 3: Vaříme do změknutí, pak přidáme jíšku, povaříme, okořeníme. Podáváme se šťouchanými brambory a s ledovým salátem.
Krok 2: Na rozpáleném oleji osmažíme cibulku, ale jen dožluta, aby omáčce zůstala barva po hořčici. Přidáme maso a podlijeme horkou vodou, nalijeme šlehačku.
Krok 3: Vaříme do změknutí, pak přidáme jíšku, povaříme, okořeníme. Podáváme se šťouchanými brambory a s ledovým salátem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
26. 2. 2015, 9:18
nahlásit
Paluna
(upraveno)
25. 2. 2015, 14:57
Taky takto upravuji masíčko (a nejen kuřecí, ale např. i kotlety, krkovici), ale místo plnotučné hořčice dávám krémžskou, pak trošku podliji, přidám ještě lžíci hořčice, dokořením a někdy do šlehačky dám rozpustit i sýr..
nahlásit
bibina88
(upraveno)
25. 2. 2015, 10:25
JDU NA TO, ZKUSÍM KUŘECÍ PALIČKY,MÍSTO BRAMBOR RÝŽI.
nahlásit
akbasa
(upraveno)
3. 6. 2011, 9:54
Díky za skvělý recept!! Vařila jsem večer na dnešek do práce a museli jsme se s krotit v ochutnávání, aby zbylo Fakt dobrota
nahlásit
chucky 1111
(upraveno)
30. 5. 2011, 10:23
Také děláme ale kuřecí srdíčka a taky moc dobré!
nahlásit
Janyse
(upraveno)
12. 5. 2011, 20:48
nahlásit