Pochoutkový salát
Potřebné ingredience
salám měkký: 300 g vejce vařená: 2-3 okurky sterilované: 100 g cibule: 100 g hrášek sterilizovaný: 1 plechovka tatarka: 1
Postup přípravy
Krok 1:
Salám a vejce nastrouháme na okurkovém struhadle nebo nakrájíme na nudličky. Okurky nastrouháme, cibuli jemně nakrájíme.
Krok 2: Všechny suroviny smícháme a necháme na chvilku uležet v lednici.
TIP: Tatarská omáčka je o něco řidší než majonéza
Salám a vejce nastrouháme na okurkovém struhadle nebo nakrájíme na nudličky. Okurky nastrouháme, cibuli jemně nakrájíme.
Krok 2: Všechny suroviny smícháme a necháme na chvilku uležet v lednici.
TIP: Tatarská omáčka je o něco řidší než majonéza
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé