(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
LANGOŠE
Potřebné ingredience
1/2 kg hladké mouky | 3 dcl mléka | 150 ml bílého jogurtu | 1/2 špetky soli | 1/2 špetky sody | 1/2 kostky droždí
Postup přípravy
POSTUP PŘÍPRAVY
Do mléka dáme část mouky a droždí, zamícháme a uděláme kvásek.
Asi za hodinu, až kvásek vykyne, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme těsto.
Z těsta lžicí vykrajujeme bochánky a dáváme na pomoučený vál.
Před smažením uděláme placku a ve vyšší vrstvě oleje osmažíme.
Potíráme česnekem, kečupem a sypeme sýrem.
Do mléka dáme část mouky a droždí, zamícháme a uděláme kvásek.
Asi za hodinu, až kvásek vykyne, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme těsto.
Z těsta lžicí vykrajujeme bochánky a dáváme na pomoučený vál.
Před smažením uděláme placku a ve vyšší vrstvě oleje osmažíme.
Potíráme česnekem, kečupem a sypeme sýrem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé