(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Fotbalový -SLAVIE
Potřebné ingredience
mramorový korpus, jovo krém a máslový krém nadstavovaný kaší, potahovaný a ozdoby Smartflex velvet třešeň. Dělaný na rychlovku, váha 1,5kg
Postup přípravy
Jovo krém
400 ml rostiné šlehačky (koupíte ve zdravé výživě-HOLE 200 ml cena 22,-)
400 g kvalitního jogurtu (holandia nebo kunín, zde jsem použila kunín malinu)
cukr moučkapodle chuti
šlehačku vyšleháme s cukrem do tuha a pak zašleháme jogurt. Rostlinná šlehačka krásně drží tvar a nemusí se přidávat želatinový ztužovač. Krém nesmí přijít do styku s potahovou hmotou, pro to dělám z máslového krému matineli a též ním korpus pomažu. Pokud použijete obyčejnou živočišnou šlehačku tak přidávám želatinový ztužovač.
400 ml rostiné šlehačky (koupíte ve zdravé výživě-HOLE 200 ml cena 22,-)
400 g kvalitního jogurtu (holandia nebo kunín, zde jsem použila kunín malinu)
cukr moučkapodle chuti
šlehačku vyšleháme s cukrem do tuha a pak zašleháme jogurt. Rostlinná šlehačka krásně drží tvar a nemusí se přidávat želatinový ztužovač. Krém nesmí přijít do styku s potahovou hmotou, pro to dělám z máslového krému matineli a též ním korpus pomažu. Pokud použijete obyčejnou živočišnou šlehačku tak přidávám želatinový ztužovač.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé