(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Zapékané kuřecí kapsy s brambory, porkem a šlehačkou
Potřebné ingredience
kuřecí prsní řízky,anglická slaniny,šunka,plátkové sýry,hořčice,sůl,pepř,brambory,porek,šlehačka
Postup přípravy
nejdříve uděláme brambory:brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka,porek nakrájíme na plátky,promícháme,osolíme,posypeme kmínem a zalijeme šlehačkou a dáme péct do měkka, cca na 1 hodinu.
Maso naklepeme,mírně osolíme,opepříme,potřeme hořčicí dáme do něj plátek slaniny,šunky sýra a porku.kapsu přeložíme a pečlivě omotáme potravinářskou nití,já to dělala špejlí.Maso zprudka opečeme na pánvi a pak dáme do trouby cca 30-40 min.péct.
Maso naklepeme,mírně osolíme,opepříme,potřeme hořčicí dáme do něj plátek slaniny,šunky sýra a porku.kapsu přeložíme a pečlivě omotáme potravinářskou nití,já to dělala špejlí.Maso zprudka opečeme na pánvi a pak dáme do trouby cca 30-40 min.péct.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé