(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Celerová pomazánka (salát)
Potřebné ingredience
Celer, Uzené maso, Majoneza, Jarní cibulka, Hořčice, Bílý jogurt nebo zakys. smetana, Sůl, pepř
Postup přípravy
Nejprve si uvaříme celer.
Uzené maso můžeme dát také vařit, ale nemusíme.
Uvařený celer nakrájíme na malé kostičky, na kostičky nakrájíme také uzené maso a cibulku. Vše zalijeme jogurtem nebo zakys. smetanou, přidáme tak 2 kávové lžičky majolky (já používám yofresh)a asi lžičku hořčice a promícháme.
Podle chuti osolíme, opepříme, necháme odležet v lednici a podáváme s pečivem nebo i jako příloha k masu.
Celer v polévce ani jinde ráda nemám, ale tenhle salát mě dostal, vůbec to jako celer nechutná...
Uzené maso můžeme dát také vařit, ale nemusíme.
Uvařený celer nakrájíme na malé kostičky, na kostičky nakrájíme také uzené maso a cibulku. Vše zalijeme jogurtem nebo zakys. smetanou, přidáme tak 2 kávové lžičky majolky (já používám yofresh)a asi lžičku hořčice a promícháme.
Podle chuti osolíme, opepříme, necháme odležet v lednici a podáváme s pečivem nebo i jako příloha k masu.
Celer v polévce ani jinde ráda nemám, ale tenhle salát mě dostal, vůbec to jako celer nechutná...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé