Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Hannah Montana

0.0
Hannah Montana

Potřebné ingredience

Váha 4,5kg

Postup přípravy

Byl to můj první patrový dortík.měla jsem staršný strach,že se mi to propadne.Ale nakonec to drželo.Strašně jsem se navztekala s těma barevnýma hadama,ty jsou strašný.:-( Mám se pořád co učit.

Písmenka taky nic moc :-((

Inspirace zde na MMB všem moooc děkuju.Díky Ivušce Ivushkak za nápad s lamino obrázkem.:-)))

xxx

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Misa1706 27. 4. 2011, 8:22
krásný dortík,moc hezky provedený |:o) |:o) |:o) Opravdu si dolní patro nesedlo?Jaké jste měla průměry dortů?Kamarádka po mě chce také patrový dort,ale já se jí ho bojím udělat.Nejsem moc zkušená,tak mám strach,aby se to nepropadlo... :´( a potahovala jste každé patro zvlášť?Díky moc za rady :-) (L)
Schrek 27. 4. 2011, 13:40
@Misa1706 Děkuju. :-) Dolní patro 25cm průměr a vršek jsem pekla v hrnci o průměru 19.5cm.Namazala jsem to den předem a do druhého dne jsem to chladila.Pak jsem potáhla každé patro zvlášť a zase jsem to nechala chladit,mezitím jsem si vyrobila ty blbinky,pak jsem to sesadila dohromady a bylo.Fakt se ani nehnul.Do rána byl u mě v lednici a paní ho pak měla celé dopoledne jenom schovanej v garáži v chladu a nesedlo to ani tam.Taky jsem z toho měla strašnej strach.Takže se nebojte,půjde to,když to šlo mě tak to půjde i vám.Jsem začátečník a strašný jelítko. ,-) ,-) ,-)
Misa1706 27. 4. 2011, 21:09
@Schrek Děkuji moc za odpověď (L),měla jste dvakrát prokrojeno?Já dávám pudingovomáslový krém a když jsem dělal obyč.dortík o průměru 23cm,tak mi ve finále vždycky vážil přes tři kila,tak se bojím,aby ten vrchní nebyl moc těžký....ale je fakt,že jsem potahovala hmotou od Zdenky,ale teď by kamarádka chtěla WI,tak třeba bude lehčí :-$,no uvidíme,každopádně moc,moc,moc děkuji za rady (F) (F) (F)
Schrek 27. 4. 2011, 22:03
@Misa1706 Jo jo dvakrát prokrojený,proložený broskvema ,máslovopudinkový krém nastřídačku s krémem nastavovaným kaší s hořkou čokoládou a potažený hmotou od Zdeňky.Jo a ženský mi tu poradily uvařit pudink místo mléka ve štávě z kompotovaného ovoce a byla to mňamka.Tak přeju hodně štěstí a pošlete fotku. :-))))))
chalupnicka 26. 4. 2011, 8:10
Pěkný dortík (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Schrek 26. 4. 2011, 17:20
@chalupnicka Děkuju. :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie