(recept
si oblíbilo 19 návštěvníků)
Kuře naložené v kefírové marinádě
Potřebné ingredience
Kuře.Marináda:250ml kefíru,2 lžíce oleje,sůl,pepř,grilovací koření,česnek.
Postup přípravy
Smícháme všechny přisady na marinádu.Kuře naporcujeme.Do připravené marinády naložíme kuře a necháme odležet v lednici do druhého dne.Druhý den pečeme při 175°C asi 50-60 minut.Podáváme s rýží nebo brambory.
=)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
JanaSL.
(upraveno)
29. 7. 2011, 8:58
taky pořád přemýšlím, jak upéct kuře jinak, než klasicky posypat paprikou určitě vyzkouším
ivkazuzka
(upraveno)
29. 7. 2011, 8:37
to zkuim to zní zajimavě
jajulik
(upraveno)
24. 7. 2011, 11:33
Vera N
(upraveno)
24. 4. 2011, 20:20
Vanusak
(upraveno)
24. 4. 2011, 13:18
Zrovna jsem přemýšlela, jak upeču zítra kuře... Díky za inspiraci!
Olča =)
(upraveno)
24. 4. 2011, 13:52
@Vanusak
Určitě to zkuste Ivi Díky kefíru je masíko pěkně šťavnaté, moc jsme si pochutnali