(recept
si oblíbilo 32 návštěvníků)
Křehké vepřové kotlety-časopis katka
Potřebné ingredience
Ingredience vepřové kotlety (4 ks) majonéza Hellmann´s (4 lžíce) cibule (1-2 ks) sůl, pepř, nastrouhaný parmazán na posypání
Postup přípravy
Postup přípravy
Kotlety důkladně naklepeme. Osolíme, opepříme a posypeme na kolečka nakrájenou cibulí. Poté maso a cibuli potřeme majonézou Hellmann\´s a posypeme nastrouhaným parmazánem. Pečeme v předehřáté troubě na 190-200 °C po dobu 25 min. dozlatova.
Kotlety důkladně naklepeme. Osolíme, opepříme a posypeme na kolečka nakrájenou cibulí. Poté maso a cibuli potřeme majonézou Hellmann\´s a posypeme nastrouhaným parmazánem. Pečeme v předehřáté troubě na 190-200 °C po dobu 25 min. dozlatova.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Vlr.Buckova
(upraveno)
9. 7. 2012, 21:16
vyzkouším
vevey
(upraveno)
21. 12. 2011, 14:35
výborné Marci
Kája89
(upraveno)
20. 7. 2011, 13:11
opravdu skvostné
actimel
(upraveno)
7. 7. 2011, 12:09
Je to výtečné§ dnes jsem udělala a dětičky si moc pochutnaly!!!