Zelené srdíčko
Potřebné ingredience
Mramorový korpus, krém hrk hrk s mandarinkami, máslový krém s ovocným pudinkem a meruňkovým džemem. Potahováno mléčným marcipánem (sušené polotučné mléko, cukr, pšeničný sirup, voda, mandlové aroma).
Postup přípravy
Mramorový korpus, krém hrk hrk s mandarinkami, máslový krém s ovocným pudinkem a meruňkovým džemem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
saryvary8
(upraveno)
30. 4. 2011, 15:11
Jani, prosím kolik je potřeba mléčného marcipánu na takové srdíčko + ozdoby ?Děkuji Šárka
janinaondra
(upraveno)
30. 4. 2011, 20:36
@saryvary8
Dobrý den, Šárko, srdíčko jsem dělala z té největší formy, myslím, že je tak 35 cm na 31 cm v nejširších místech. Na její potažení jsem válela plát asi tak 55 na 50 cm, tak jsem radši udělala marcipán ze 400 g mléka a 400 g cukru. Kus mi zbyl, ale na vyválenou plochu tam musel být. Ozdobičky jsem dělala den předem a na ty jsem dělala marcipán z 200 g cukru a 200 g mléka. Nejlepší je značka Bohemilk.
saryvary8
(upraveno)
30. 4. 2011, 22:04
@janinaondra
Jani,moc děkuji .Šárka
janinaondra
(upraveno)
1. 5. 2011, 20:34
@saryvary8
Není zač!
Katy
(upraveno)
18. 4. 2011, 22:56
Moc krásné srdíčko, krásné barvičky
darinka30
(upraveno)
18. 4. 2011, 18:16
lajdák007
(upraveno)
18. 4. 2011, 10:56
růžík
(upraveno)
17. 4. 2011, 20:54
Moc krásné srdíčko , mohu se zeptat čím potahujete . Díky Eva
janinaondra
(upraveno)
17. 4. 2011, 21:27
@růžík
Dobrý večer, Evi, všechno vyrábím z mléčného marcipánu. Ten mi nejvíc chutná a výborně se s ním pracuje.
SimonaV.
(upraveno)
17. 4. 2011, 20:54
HHaannuullee
(upraveno)
17. 4. 2011, 19:41
krásné srdíčko
véjuška
(upraveno)
17. 4. 2011, 14:54
krásný
lubomiraeglesi
(upraveno)
17. 4. 2011, 14:47
marcelau
(upraveno)
17. 4. 2011, 14:45
krásný dort