(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Moravský vrabec
Potřebné ingredience
Vepřová krkovice, nebo plecko, sůl, pepř, kmín a česnek.
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostky, dáme do pekáče, osolíme, opepříme přidáme kmín a prolisovaný česnek a pořádně promícháme. Zakryjeme alobalem a dáme do lednice na min.6 hodin, já nechávám do rána, proležet. Druhý den dám do předehřáté trouby přikryté dusit ve vlastní šťávě, kterou přes noc pustí a dusím cca 30-45 min. Pak případně doleji vodu, většinou není potřeba a ještě tak 20 min. dodusím. Příloha bosáky, br. knedlíky a zelí, případně špenát, jak kdo má rád. Přeji všem dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
marcelau
(upraveno)
17. 4. 2011, 14:05
bombáá, krásná porcička
Obchůdek pro radost
(upraveno)
17. 4. 2011, 14:11
@marcelau
A taky mňamka