(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Moravský ostřák
Potřebné ingredience
60 dkg hovězího předního masa bez kosti,4 velké cibule,česnek dle chuti já dávám 5 stroužků,2 lžíce sádla nebo oleje,sůl,pepř,2 lžičky sladké papriky,kmín,4 velké brambory,1 feferonka
Postup přípravy
Nahrubo nakrájenou cibuli osmažím na sádle do růžova,přidám nudličky masa,osolím,opepřím,okmínuju a orestuji,pak popráším paprikou,zaliju vodou,přidám posekaný česnek a dusím v papiňáku asi1/2 hodinky.Pak otevřu a přidám brambory nakrájené na kostky,nasekanou feferonku/kdo chce dávat dětem fefronku nepřidává/. a dodusíme doměkka.Hotové dosolíme.Již nezahušťujeme.Baštíme s měkým chlebem.PZ tento gulášek mám ráda je dobrý a je ho hlavně hodně.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé