Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Moravský ostřák

0.0
Moravský ostřák

Potřebné ingredience

60 dkg hovězího předního masa bez kosti,4 velké cibule,česnek dle chuti já dávám 5 stroužků,2 lžíce sádla nebo oleje,sůl,pepř,2 lžičky sladké papriky,kmín,4 velké brambory,1 feferonka

Postup přípravy

Nahrubo nakrájenou cibuli osmažím na sádle do růžova,přidám nudličky masa,osolím,opepřím,okmínuju a orestuji,pak popráším paprikou,zaliju vodou,přidám posekaný česnek a dusím v papiňáku asi1/2 hodinky.Pak otevřu a přidám brambory nakrájené na kostky,nasekanou feferonku/kdo chce dávat dětem fefronku nepřidává/. a dodusíme doměkka.Hotové dosolíme.Již nezahušťujeme.Baštíme s měkým chlebem.PZ tento gulášek mám ráda je dobrý a je ho hlavně hodně.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie