(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Krůtí medailonky zapečené s rajčaty, balkánským sýrem a smetanou
Potřebné ingredience
krůtí maso (ale může výt i kuřecí, králík, vepřové), pesto, provensálské bylinky, sůl, rajčata (plechovka), balkán, šlehačka
Postup přípravy
- krůtí maso naporcujeme, lehce naklepeme, potřeme lehce pestem, posypeme bylinkovou solí (lehce, balkán je slaný), dáme do zapékací misky
- zalijeme rajčaty z plechovky
- posypeme balkánem
- zalijeme šlehačkou (jen lehce, nesmí to plavat - spíš zakápnout)
- pečeme odkryté v troubě na 200 cca 5 0minut (dle zvoleného masa)
- my měli s těstovinovou rýží, ale snese i brambor, rýži, těstoviny ...cokoli
- zalijeme rajčaty z plechovky
- posypeme balkánem
- zalijeme šlehačkou (jen lehce, nesmí to plavat - spíš zakápnout)
- pečeme odkryté v troubě na 200 cca 5 0minut (dle zvoleného masa)
- my měli s těstovinovou rýží, ale snese i brambor, rýži, těstoviny ...cokoli
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé