(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Vepřová roláda
Potřebné ingredience
vepřové maso,šunku,vajíčka 4ks,porek,párek nebo klobáska,steril. okurek,červená paprika,hořčice,sůl,pepř,česnek asi 4 str.
Postup přípravy
jakékoliv vepřové maso (řízky) rozklepeme na tenko,rozložíme na potravinovou folii kvůli rolování,maso se překládá přes asi tak 1cm aby se roládka nerozjela,osolíme,opepříme a potřeme česnekem a hořčicí,posypem na kolečka krájeným porkem,usmažíme vaječinku a rozložíme na masíčko,na vaječinku položíme párek či klobásku nařezanou na proužky a papriku také na proužky,pomocí folie zabalíme a svážeme provázkem.Dáme na pekáč a podlijeme vodou a trochou oleje.Zakryjem poklicí nebo alobalem a pečeme asi 30min,pak odkryjem a dopékáme odkryté a podléváme výpekem,já ještě ve vodě rozpustila kostku bujonu a podlila,šťáva pak je pikantnější.Podáváme s čenekovými šťouchanými brambory a zeleninovým salátem.
****
***
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé