Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

Králík po italsku

0.0
Králík po italsku

Potřebné ingredience

2 šálky vody půl šálku oleje 2 kostky zlatého slepičino bujónu 1 cibule 2 - 3 stroužky česneku 2 lžíce kečupu 1 lžička Worcesteru 1 lžička pepře 1 lžička kari 1 lžička soli 1 králík

Postup přípravy

Všechny uvedené ingredience svaříme a nalijeme na rozporcovaného králíka. Necháme do druhého dne marinovat a pak pečeme, až je maso měkké. Můžeme zahustit (nemusíme). Velmi dobré je zahustit smetanou na vaření a je to moc dobré. Podávám s bramborovým knedlíkem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie