Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

králičí maso po cikánsku

0.0
králičí maso po cikánsku

Potřebné ingredience

králičí maso sádlo mletá paprika feferonky sůl klobása hotové lečo slanina brambory pórek

Postup přípravy

Králičí maso očistíme, nařízneme, proložíme slaninou a osolíme. Zbytek slaniny nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme sádlo, nakrájený pórek a feferonky. Krátce podusíme, přidáme papriku, podlijeme vodou a přivedeme do varu. Do vařící směsi přidáme naporcovaného králíka a dusíme téměř doměkka. Přidáme nakrájenou klobásu, brambory, zalijeme lečem a v troubě dopečeme doměkka.

70 minut

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie