(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
kuřecí řízečky v tatarkovém kabátku
Potřebné ingredience
500 g kuřecích řízků 1 malá tatarka Hellmans 4 stroužky česneku hladká mouka sůl, pepř
Postup přípravy
Recept jsem viděla v pořadu Kluci v akci, hnedka jsem vyzkoušela a je to výborné! Tak přidávám, ať si můžete taky pošmáknout:)
Kuřecí řízky nakrájíme na tenší plátky. Osolíme a mírně opepříme.
V misce si smícháme tatarku a rozmačkaný česnek. Do této směsi naložíme řízky a necháme odpočinout v ledničce, aby maso nasáklo. Aspoň hodinku, klidně i dýl.
Poté řízečky obalíme v hladké mouce a dáme smažit.
Je to krásně zkřehlé díky té tatarce a má to výbornou chuť!
Kuřecí řízky nakrájíme na tenší plátky. Osolíme a mírně opepříme.
V misce si smícháme tatarku a rozmačkaný česnek. Do této směsi naložíme řízky a necháme odpočinout v ledničce, aby maso nasáklo. Aspoň hodinku, klidně i dýl.
Poté řízečky obalíme v hladké mouce a dáme smažit.
Je to krásně zkřehlé díky té tatarce a má to výbornou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
maxanda
(upraveno)
18. 5. 2011, 10:36
Já našla tento recept v časopise, vyzkoušela a je to fakt dobrota Doporučuji
petazeli
(upraveno)
22. 6. 2011, 22:33
@maxanda
galli
(upraveno)
17. 5. 2011, 13:52
naprosto úžasné ...děkuji za inspiraci , moc jsme si pochutnali
petazeli
(upraveno)
22. 6. 2011, 22:33
@galli
není za co...
decka
(upraveno)
15. 4. 2011, 12:07
Peti,taky mám vyzkoušené a opravdu musím pochválit ,výborné.......trochu jsem se té tatarky bála tak jsem jí dala míň,ale chutově vynikající
petazeli
(upraveno)
22. 6. 2011, 22:32
@decka
Jsem ráda, že chutnalo...
Kamis1
(upraveno)
12. 4. 2011, 8:03
hmmm,vypadá to skvěle,vyzkouším
petazeli
(upraveno)
12. 4. 2011, 13:25
@Kamis1
Je to moc dobré! A dokonce jsem teď koupila tatarku a je recept i přímo na etiketě...
ondruska
(upraveno)
4. 4. 2011, 21:29
u nás vyzkoušeno tento víkend, tatarku jsem naředila jogurtem a bylo to taky super. Obalování v mouce - za mě nebrat do ruky, obaluju s vidličkou, jinak se to patlalo.
petazeli
(upraveno)
5. 4. 2011, 9:35
@ondruska
...to je fakt, vidlička je určitě lepší. Nevím proč jsem to automaticky vzala rukou
Vanusak
(upraveno)
4. 4. 2011, 12:47
To zní dobře. A opravdu se obalí v hladké mouce a ne ve strouhance?
petazeli
(upraveno)
4. 4. 2011, 12:59
@Vanusak
JJ, jen opatrně vydělat z té tatarkové glajdy, obalit v hladké mouce a hnedka na pánev...
Vanusak
(upraveno)
4. 4. 2011, 13:08
@petazeli
Tak já je někdy prubnu .