Zobrazit přihlášovací formulář

Dort - variace na sýr s myškama

0.0
Dort - variace na sýr s myškama

Potřebné ingredience

Korpus piškotový světlý z 5ti vajec. Krém pudingový a čokoládový (zašlehala jsem do základního krému rozpuštěnou čoko polevu od f. Carla). Rybízová marmeláda. Punčovina na dokončení. Marcipán podle receptu paní Zdenky R. (aero-orion) ID 79855, je super a opravdu se vyplatí sehnat si pšeničný nebo kukuřičný sirup. S medem to není ono! Barvila jsem gelovými barvami od Wiltonu. Taky můžu jenom doporučit, krásné barvy a stačí opravdu malé množství barvičky.

Postup přípravy

Inspiraci jsem čerpala tady jako i jinde na internetu. Myškové dorty jsou hodně oblíbené, zvlášť u dětí :-) Naše první snědly ocásky :-D Tenhle byl dceři od známé k narozeninám. Snad udělá radost.
Myšky nebyly ani tak těžké ... jenom bych potřebovala poradit, jak to udělat, aby jim po zaschnutí neupadávaly uši :-D Já to pak potřela rumem, přidělala a ještě kosticí trošku utlačila, tak snad to bude držet ... Hlavičky jsem pro jistotu napáchla na půlku párátka :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

pampeliška83 20. 5. 2011, 9:07
ahoj já dělám svuj teprve druhý dort a zrovna sýr s myškama,mám klasické bílé myšky,potah.hmotu si dělám sama a drží perfektně. (Y)
HHaannuullee 1. 4. 2011, 14:37
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Schrek 1. 4. 2011, 14:13
(Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie