Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

dort bagr (s postupem)

0.0
dort bagr (s postupem)

Potřebné ingredience

ořechvý a piškotový korpus, frurafil a pudingový krém. Váha dortu je 7,5kg!!!!

vychlazený dort čeká na "řezání,,

vyřezaný a domodelovaný punčovinou

hotovo, připraven k potažení

hotovo

pohled ze zadu na rypadlo

Syn byl nadšený, až na to, že nebyl pro něj....

dorty čekají na oslavence, věřím že udělají radost...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Akve 1. 4. 2011, 21:10
(Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) |:o)
haroub 1. 4. 2011, 16:10
Ten je krásný a veliký,to muselo být radosti (clamp) (clamp) (clamp)
Česťa kuba 1. 4. 2011, 18:23
@haroub Děkuji moc, radost byla veliká |:o) |:o) |:o)
LuksovaV 29. 10. 2012, 13:30
@Česťa kuba Ahoj Aničko bagr dortík je super, to rýpadlo máš celé z marcipánu? Já jen ze jsem delala taky bagr ale nejak mi to rýpadlo nechtělo držet protože jsem ho dělala z punčoviny a potažené. Děkuji za radu
darinka30 1. 4. 2011, 15:54
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
HHaannuullee 1. 4. 2011, 14:42
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
branča 1. 4. 2011, 13:50
Pořádnej macek (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Česťa kuba 1. 4. 2011, 18:23
@branča Díky (F) (F) (F) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie