(recept
si oblíbilo 27 návštěvníků)
Losos v alobalu s jarní cibulkou a opraženou slaninou

Potřebné ingredience
filety z lososa, grilovací koření, jarní cibulka, slanina
Postup přípravy
Filety z lososa zbavíme kůže, osušíme, položíme na alobal, z obou stran posyme grilovacím kořením /ja to na ryby nemám ráda a tohle grilovací tomu dalo opravdu dobrou chuť/, na každý filet dáme trochu jarní cibulky, trochu předem opraženej slaniny s výpekem, zabalíme do alobalu a pečeme v předehřáte troubě 30 minut 200°C ....... chuťově fakt výborné ani jsem to nečekala byl to experiment prvně jsem dělala losose takhle v alobalu nebyl vysušenej krásně šťavnatej mňam
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Barucha
(upraveno)
23. 6. 2013, 13:12
Moc jsme si pochutnali, byl to můj prvně doma dělaný losos, díky za nápad!!

nahlásit

MARTINA1973
(upraveno)
12. 11. 2011, 13:26
Skutečně jednoduché a velmi chutné!! Díky za tip.

nahlásit