Zobrazit přihlášovací formulář

Mandarinkový

0.0
Mandarinkový

Potřebné ingredience

***

Postup přípravy

***

***

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jajka5 27. 3. 2011, 19:46
to je hezký nápad ta boční úprava. To jsi Leni dělala na dortové formě?, nebo je to z více částí?. Pěkně mi to vrtá hlavou (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o) :-$ (wash) (wash) (wash) (clamp) (clamp) (clamp)
nobstice 28. 3. 2011, 0:00
@jajka5 Jajko, ten kraj je nalitá čokoláda na pruh pečícího papíru. Pruh je stejně dlouhý, jako je obvod dortu a široký je podle výšky korpusu, může být i kapánek vyšší, tam se pak nastříká ta šlehačka. Dělám to buď čokoládou nalitou do sáčku a nebo tou polevou, co se rozehřívá ve vodě. Nesmí se s tím člověk moc crcat, aby to na začátku neztuhlo, než se dostaneš na konec pruhu. No a pak opatrně zvednout a omotat kolem dortu. Jak je dort studený, tak to ztuhne v podstatě okamžitě. Pak sundat papír a dozdobit okraj. (hello)
jajka5 28. 3. 2011, 10:06
@nobstice Velký dík za radu, zase jsem chytřejší,při nejbližší příležitosti vyzkouším. (F) (F) (F) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie