(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Dušené vepřové maso s mrkví

Potřebné ingredience
500g vepřového masa (kýta, plec), asi 750g mrkve na kolečka, sůl, pepř, vegeta, máslo a olivový olej, 2 lžíce hladké mouky + 2 lžíce másla na jíšku, 1/2 citrónu
Postup přípravy
Kousky masa orestujeme na másle a oleji, zalijeme vodou nebo vývarem a dusíme do poloměkka, pak přídáme mrkev a doděláme. Zahustíme jíškou a dochutíme citrónovou šťávou.

....

...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

rocado
(upraveno)
10. 4. 2011, 13:17
Vařila jsem k obídku a výtečné, rychlé, super.... díky za recept Lenka






nahlásit
Luníček
(upraveno)
28. 3. 2011, 18:11
zítra bude k obídku..



nahlásit