(recept
si oblíbilo 76 návštěvníků)
NESCAFÉ ŘEZY
Potřebné ingredience
30dkg polohrubé mouky, 15dkg cukru, 1 hrnek mléka, 1 lžíce oleje, 10dkg rozpuštěného másla, 3 lžíce kakaa, 1 lžíce rumu, 1 práš.do pečiva, 2 vejce Poleva: 1 čokoláda na vaření, zakysaná smetana
Postup přípravy
Vše smícháme dohromady, dáme na vymazaný a vysypaný plech,pečeme. Po upečení necháme schládnout. Rozpuštěnou čokoládu odstavíme z ohně a vmícháme zakysanou smetanu. Natřeme na upečenou buchtu.
VELMI RYCHLÉ, JEDNODUCHÉ A DOBRÉ :-)
VELMI RYCHLÉ, JEDNODUCHÉ A DOBRÉ :-)
Upečený korpus
Rozpustíme čokoládu
Polevu natřeme na korpus.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
katka 28
(upraveno)
5. 5. 2011, 16:12
Dobrý den, tak dnes jsem buchtu vyzkoušela . Vypadá moc dobře, ještě se těším jak bude chutnat . Krásný den. Katka
margotka
(upraveno)
14. 4. 2011, 20:43
Vyzkoušeno,upečeno a skoro snězeno .Je to opravdu dobrůtka .Kafíčko jsem přidala hned do těsta a mňam,mňam . Díky za bezva receptík
TanjaFo
(upraveno)
20. 3. 2011, 10:26
Vypadá to velmi chutně, vyzkoušíme, ale až koupím zakysanou smetánku
Marci75
(upraveno)
20. 3. 2011, 8:43
A proč se to jmenuje Nescafé řezy, když tam žádná káva není Mám chuť na kávovou buchtu a hledám, ale tohle není ono
žabada
(upraveno)
22. 3. 2011, 6:42
@Marci75
Do těsta patří 1 lžíce Nescafe
Liška71
(upraveno)
20. 3. 2011, 10:24
@Marci75
Taky mě to napadlo,ale asi nebude problém si jí tam přidat.
andréééééé
(upraveno)
20. 3. 2011, 8:56
@Marci75
Tak na to jsem se ptala taky , recept mám od babičky,ale možná by se místo kakaa dala dát právě káva
chucky 1111
(upraveno)
20. 3. 2011, 8:38
Vyzkoušeno výborné a hlavně rychlé !
Liška71
(upraveno)
20. 3. 2011, 13:00
Vypadá dobře.Už jsem toho mýho poslala pro suroviny.Pak dám vědět,jak se povedl.xxxxxxx Tak hotovo a moc mi chutná.Koláč jsem upekla podle receptu a to kafe jsem dala až na upečený plát a až pak tu zakysanou s čokoládou.
andréééééé
(upraveno)
20. 3. 2011, 20:34
@Liška71
jsem moc ráda,že chutnala. A díky za tip,příště taky vyzkouším