(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Paříž-roládka
Potřebné ingredience
:o)
Postup přípravy
:o)
Smazat recept
Chcete opravdu smazat recept?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Trója
(upraveno)
22. 3. 2011, 9:39
vypadá lákavě
Zrušený účet
(upraveno)
22. 3. 2011, 8:49
Díky za pochvaly. Néééé srdce je jen na kraji nalepené, je to rozehřátá čokoláda nalitá do formičky a na spod jsem dala chocotransfér. Ten se nalepí na čokoládu a po vychladnutí se sloupne folie a máte takové zdobené čokoládky. Jinak je to pařížská šlehačka šlehačka: 2 šlehačky ke šlehání 250g čoko na vaření nebo hořké čkokolády a to vše společně rozehřejeme, ale nevaříme a necháme do druhého dne v ledničce chladit, pak vyšleháme a natřeme na piškot. piškot : 6bílků šleháme s 12dkg cukru krupice asi 10minut-úplně do tuha, přidáme 4 žloutky a 8 dkg HLM. Rozetřeme na plech a upečeme. Ručím, za to, že se vám piškot neroztrhá a nepraskne!!!! Je to super piškot. No a pak potřete šlehačkou, dáme broskve a zabalíme a zdobíme na vrchu. Písněte jak se dílko podařilo.
jelec
(upraveno)
22. 3. 2011, 8:58
@
Jani děkujeme,já jsem ještě s folií nedělala,ale vypadá to supéééér
Zrušený účet
(upraveno)
22. 3. 2011, 9:21
@jelec
Ať se dílko daří.
ivetabubak
(upraveno)
22. 3. 2011, 7:30
Úúúúžasná,nebyl by receptík ? Vypadá skvostně
jelec
(upraveno)
22. 3. 2011, 7:30
vypadá to úúúžasně,ale jako roláda to nevypadá,Jani nebyl by recept,uvnitř je nějaká čokoláda ve tvaru srdce
emotikona
(upraveno)
22. 3. 2011, 1:42
sem nepochopila
backa
(upraveno)
19. 3. 2011, 18:42
Roláda vypadá fantasticky