(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Drůběží marinovaný plátek se zeleninovou směsí
Potřebné ingredience
plátky drůbežího masa, olej, sůl dle chuti (sójová omáčka v marinádě nám maso solí ochutí) Marináda: 1 vejce, 2 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce solamylu Zeleninová směs: tuk, cibulka, kapie, žlutá + zelená paprika, pórek, houby, chilli koření - tekuté, kečup, sójová omáčka. Pokud potřebujete jen rychlovku lze použít lečo ze skleničky jako já dnes - viz. foto
Postup přípravy
Marináda: Vejce našleháme se sójovou omáčkou a solamylem. Vložíme naklepané plátky masa a necháme nejméně hodinu marinovat. Lepší je však do druhého dne.
Plátky masa vyjmeme z marinády a na oleji prudce orestujeme, maličko podlijeme marinádou a krátce podusíme.
Zeleninová směs: Vše dáme na pánvičku a uděláme směs, pórek vložíme jako poslední, aby se nám nerozvařil.
Plátky masa vyjmeme z marinády a na oleji prudce orestujeme, maličko podlijeme marinádou a krátce podusíme.
Zeleninová směs: Vše dáme na pánvičku a uděláme směs, pórek vložíme jako poslední, aby se nám nerozvařil.
Jako přílohu si můžete zvolit dle chuti Vaší rodiny
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé